Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Heste 

Heste

 

Kyrus er kongen i spandet. Han er en vallak fra 1998 på 172 cm. Vi købte han som 5 årig på Stutteriet Ganschow i Tyskland. Han er en Brandenburger og har gået materialeprøve som hingst. Kyrus er en meget ædel og følsom hest, som altid gør sit bedste. Han skal behandles meget blidt.

 

 

Matine er dronningen. Hun er en kåret DV hoppe fra 2001 og 3. generation hos os: vi har kørt mange år med hendes mor Maja, som er efter fuldblodshingsten Mago XX og Marie, som indgik i Kurts første tospand. Matine er født i 2001, som Majas førstefødte med Heslegårds Platin som far. Hun er kun 165 cm høj med har et kæmpe ego: En rigtig arbejdshest, som aldrig giver op.

 

Marcell er Matines lillebror og er fra 2003. De er helsøskende og samme farve. Men så hører ligheden også op: Marcell er 174 cm. høj og er knapt så selvgående. Han er lidt længere om at lære tingene, men når så tiøren er faldet, er han en god hest. I sæsonnen 2011 fuldførte han faktisk sit første rigtige kørestævne på Flyinge i Sverige og blev samtidig kvalificeret til at deltage i Verdensmesterskabet senere på året. Dette år var han så med som reservehest både i Altenfelden, Østrig og til VM i Conty, Frankrig. Marcell er samtidig Annettes dressurhest.

Caletto er den sidste reservehest. Han er efter en DV mor og en ukåret Oldenborgerhingst. Han er købt i Sønderjylland som 6 årig. Han er 170 cm og ligesom Matine fra 2001. Caletto er den perfekte reservehest: sød og nem og have med til stævnerne, også når de andre er ude af stalden, men altid klar til at træde til, hvis en af de andre bliver syg. Også han går dressurstævner med Annette som rytter.

 

 

 

Opdateret 19/09/2012

Besøg  
021274